Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Νορβηγία και Κύπρο !

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στη Νορβηγία και την Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Νορβηγία και Κύπρο !

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Ρόζενμποργκ. Η Μπόντο δεν έχει διασφαλίσει ακόμα τον τίτλο, καθώς κέρδισε μόνο ένα από στα τρία πιο πρόσφατα ματς και ο ανταγωνισμός καραδοκεί. Φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να γκρεμίσουν ότι έχτισαν σε όλη τη διάρκεια της περιόδου.
Η Ρόζενμποργκ έτρεξε ένα εξαιρετικό σερί που την έφερε σε απόσταση βολής από τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά στην πλέον καθοριστική αναμέτρηση λύγισε από την Μπραν και έμεινε ξανά πίσω στην κούρσα. Η ομάδα από το Τροντχάιμ ανεβάζει τον ρυθμό στους αγώνες της, υα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ομόνοια 29 Μαΐου ανέβηκε με αισιοδοξία στην πρώτη κατηγορία, αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να επαληθεύσει τις προσδοκίες των επιτελών και των οπαδών της, Η νίκη αγνοείται για τους πράσινους και η αναμέτρηση με την πανίσχυρη Πάφο προφανώς δεν ευνοείται σε αυτήν την προσπάθεια.
Η Πάφος εξακολουθεί να διαπρέπει στην πορεία της προς τον τίτλο, που αποτελεί ξεκάθαρα τον στόχο της στη φετινή περίοδο. Πήρε παραμάζωμα, και την Καρμιώτισσα, θα μπορούσε ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Φουλ επιθετική διάθεση από τους γαλάζιους, που δημιουργούν και σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Λογικά κερδίζει εύκολα η Πάφος, μείς ζητάμε και ένα γκολ της Ομόνοιας.

Μπόντο-Ρόζενμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)
Ομόνοια 29 Μαΐου-Πάφος 2 και γκολ-γκολ (3.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr