Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Πορτογαλία, μάχη στην Πάτρα !

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στην Πορτογαλία και η μάχη της Πάτρας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήαουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στην Πορτογαλία, μάχη στην Πάτρα !

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Μποαβίστα υποδέχεται την Μορείρένσε. Η Μποαβίστα κάθε άλλο παρά ικανοποίησε με την παρουσία της στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Συμπλήρωσε επτά συνεχόμενους αγώνες δίχως νίκη και παραμένει πλησίον της επικίνδυνης ζώνης, Ο Ιταλός κόουτς Κριστιάνο Μπάτσι στηρίζεται αλλά και αυτός ζητά από τους παίκτες βελτίωση στην άμυνα που αποτελεί το αδύναμο σημείο των μαυρόασπρων.
Δεν πατούσε καλά στα πόδια της πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος η Μορεϊρένσε αλλά στην αναμέτρηση με την Σάντα Κλάρα πήρε τη νίκη ηρεμίας που επιζητούν και έτσι πέρασε δίχως εσωστρέφεια το 20ημερο όπου έκανε κινήσεις ανασύνταξης. Τα έξι από τα οκτώ ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Πανιώνιο. Για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα στην Αγυιά, αντί για το Παμπελοποννησιακό, Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία για να βάλει σε μια τάξη τους αχαιούς έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν.
Εξαιρετικός ο Πανιώνιος και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’, πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και συγκατοικεί στην κορυφή με την Κηφισιά, Φυσικά και δεν πρόκειται για μια τυπική νεοφώτιστη ομάδα, καθώς διαθέτει πλούσιο ρόστερ, βαριά φανέλα και πολύ κόσμος το πλευρό του, Αυτήν την φορά πάντως δεν θα είναι μαζί του οι φίλαθλοι, καθώς εκδόθηκε σχετικό απαγορευτικό από τους αχαιούς. Πολύ χαμηλά το διπλό, αξίζει η διπλή ευκαιρία της Παναχαϊκής.

Μποαβίστα-Μορεϊρένσε Γκολ-γκολ (2.10)
Παναχαϊκή-Πανιώνιος 1Χ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr