Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στα Άδανα, άσος ο Ηρακλής !

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στα Άδανα και ο άσος του Ηρακλή αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στα Άδανα, άσος ο Ηρακλής !

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, η Άδανασπορ υποδέχεται την Σίβασπορ. Η Άδανασπορ αποτελεί την απογοήτευση της σεζόν, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες και μόλις έναν κερδισμένο βαθμό σε οκτώ παιχνίδια. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, αλλά μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Σίβασπορ έβαλε στοπ στα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και πήρε την νίκη με 3-2 επί της Χατάισπορ. Και αυτή είναι μια επιθετικογενής ομάδα που σκοράρει αλλά δέχεται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Ο Ηρακλής επέστρεψε στο Καυτανζόγλειο έπειτα από 11 μήνες και κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στη φετινή περίοδο. Πολύς ο κόσμος αλλά και πολύ το άγχος για τους παίκτες του Θανάση Στάικου κόντρα στον νεοφώτιστο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Η δουλειά έγινε, ο κόουτς εκτιμά πως όλα θα γίνουν πιο εύκολα από εδώ και πέρα.
Ο Διαγόρας περνά μια πολύ δύσκολη συγκυρία στη φετινή περίοδο έχοντας… εκδιωχθεί από την Ρόδο και με βάση μέχρι νεωτέρας την Πτολεμαΐδα ! Παρόλα αυτά η εμπειρία και το μέταλλο που διαθέτει σαν ομάδα τον βοήθησε να πάρει σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ Β’. Στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο, ο Ηρακλής περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια για μια ακόμα νίκη !

Άδανασπορ-Σίβασπορ Γκολ-γκολ
Ηρακλής-Διαγόρας Ρόδου 1/1 (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr