Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Τενερίφη, διπλή ευκαιρία η Ζάμαλεκ !

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Ο άσος της Τενερίφης και η διπλή ευκαιρία της Ζάμαλεκ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Τενερίφη, διπλή ευκαιρία η Ζάμαλεκ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, η Τενερίφη υποδέχεται την Μάλαγα. Η Τενερίφη παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης και προσπαθεί να αντιδράσει έχοντας αλλάξει πρόσφατα και προπονητή. Στοχευμένο το ματς με την Μάλαγα, ποντάρει στην έδρα για την επανεκκίνηση.
Η Μάλαγα είναι ομάδα μεσαίας δυναμικής, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και αυτό αποτυπώνεται από τις τέσσερις ισοπαλίες που μετρά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Περιορισμένης ισχύος το ρόστερ της, πάντως, λογικά θα λυγίσει υπό το βάρος του κινήτρου των γηπεδούχων !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το Σούπερ Καπ της Αιγύπτου διεξάγεται στο Αμπού Ντάμπι και όπως αναμενόταν στον τελικό συμμετέχουν η Αλ Αχλί με την Ζάμαλέκ. ΓΗ Αλ Αχλί κέρδισε στον ημιτελικό την Κεράμικα με 2-1, ενώ πριν από έναν μηνα κέρδισε στα πέναλτι την Ζάμαλεκ στο αντίστοιχο Σούπερ Καπ της Αφρικής.
Η Ζάμαλεκ απέκλεισε στον ημιτελικό την Πίραμιντς και θέλει αν πάρει εκδίκηση από την αιώνια αντίπαλο με την κατάκτηση της πρώτης κούπας στη φετινή περίοδο. Θα πέσουν κορμιά όπως πάντα στο μντέμπι μίσους του Καΐρου, έστω και σε ουδέτερο έδαφος, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πολύ χαμηλά, ο άσος, πληρώνει καλύτερα η διπλή ευκαιρία !

Τενερίφη-Μάλαγα 1 (2.10)
Αλ Αχλί-Ζάμαλεκ Χ2 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr