Στράτος Διακουμόπουλος

Νίκες για Κάλμαρ και Λίλεστρομ !

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Κάλμαρ και της Λίλεστρομ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Νίκες για Κάλμαρ και Λίλεστρομ !

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Κάλμαρ υποδέχεται την Μιάλμπι. Η Κάλμαρ δίνει μάχη πόντο-πόντο για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη όπου παραμένει εγκλωβισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Απέχει μόνο έναν βαθμό από την γραμμή των πλέι άουτ και το ματς με την Μιάλμπι αντιμετωπίζεται σαν τελικός. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η Μιάλμπι έχει υπερβεί κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν για λογαριασμό της. Στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος και με ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Τα τέσσερα εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Νίκη σωτηρίας για την Κάλμαρ, σε υψηλή απόδοση !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Φρέντρικσταντ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Φρέντρικσταντ εξαπολύει την τελική αντεπίθεση για την μεγάλη υπέρβαση που είναι τα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Νεοφώτιστη μεν, αλλά με ποιοτικό ρόστερ και πολύ κόσμο στο πλευρό της, δεν εκπλήσσει με την πορεία που πραγματοποιεί στη φετινή περίοδο. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός.
Η Λίλεστρομ βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και παλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα για Ευρώπη ! Το τελευταίο χαρτί έριξε η διοίκηση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος με την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Νταγκ Άιλεβ Φάγκερμο. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό-σωτηρίας της Λίλεστρομ !

Κάλμαρ-Μιάλμπι 1 (2.85)
Φρέντρικσταντ-Λίλεστρομ 2 (3.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr