Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Λάρνακα, άσος η Χάλμσταντ !

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στη Λάρνακα και ο άσος της Χάλμσταντ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγλησουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στη Λάρνακα, άσος η Χάλμσταντ !

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ομόνοια Αεαδίππου υποδέχεται στη Λάρνακα τον ΑΠΟΕΛ. Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής της Ομόνοιας στο ξεκίνημα της περιόδου. Αν και νεοφώτιστη έχει προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Έφθασε στην διακοπή του πρωταθλήματος με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς.
Ο ΑΠΟΕΛ βρήκε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι δύο μαζεμένες γκέλες με Ομόνοια 29 Μαΐου και ΑΕΚ Λάρνακας πλήγωσαν την ομάδα της Λευκωσίας που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και πλέον ο γνώριμός από την θητεία του στην ΑΕΚ, ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τα ηνία. Πληρώνει εξαιρετικά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Σίριους. Η Χάλμσταντ εξακολουθεί να βρίσκεται μπλεγμένη στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Στη ζώνη των πλέι άουτ οι κυανόλευκοι επιζητούνε επειγόντως νίκες και η αναμέτρηση με την βαθμολογικά άνετη Σίριους λογίζεται μονόδρομος σε αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.
Η Σίριους απολαμβάνει την πορεία της στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Η ομάδα από την Ουψάλα δύσκολα θα ολοκληρώσει την υπέρβαση και θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά σε κάθε περίπτωση η παρουσία της κρίνεται άκρως επιτυχημένη με βάση το ρόστερ και τον αρχικό σχεδιασμό. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal Under 2,5 γκολ. Πληρώνει υπερβολικά η νίκλη σωτηρία της Χάλμσταντ.

Ομόνοια Αρασδίππου-ΑΠΟΕΛ Γκολ-γκολ (2.65)
Χάλμσταντ-Σίριους 1 (3.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr