Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Σεντ Πάτρικς, γκολ στο Νιούπορτ !

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Μία ακόμα νίκη της Σεντ Πάτρικς και τα γκολ στο Νιούπορτ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Σεντ Πάτρικς, γκολ στο Νιούπορτ !

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδία, η Σεντ Πάτρικς υποδέχεται την Γκάλγουεϊ. Η Σεντ Πάτρικς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Πρέμιερ Ντιβίζιον, καθώς μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για αν διεκδικήσει τον τίτλο. Εξαιρετική στην επίθεση και στα τέσσερα τελευταία ματς πέτυχε από τρία γκολ στο καθένα.
Η Γκάλγουεϊ έχει κάνει υπέρβαση για νεοφώτιστη ομάδα και πλαισιώνει την πρώτη πεντάδα της κατάταξης, Θεωρητικά διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά έχει ξεμείνει από δυνάμεις μετρώντας δύο νίκες στα πέντε τελευταία ματς. Εδώ που έφθασαν τα πράγματα, θα μιλήσουν η ποιότητα και η έδρα της Σεντ Πάτρικς !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Αγγλία, η Νιούπορτ υποδέχεται την Τσέστερφιλντ. Η Νιούπορτ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Δύο νίκες και πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς και τα δύο τρίποντα τα πήρε στο γήπεδό της. Βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
Η Τσέστερφιλντ είναι μια ομάδα ανάλογων κυβικών, πορεύεται στα μισά της κατάταξης, θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου. Αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα! Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Θεαματικό ματς αναμένουε και στο Νιούπορτ !

Σεντ Πάτρικς-Γκάλγουεϊ 1 (2.15)
Νιούπορτ-Τσέστερφιλντ Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr