Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Πολωνία και Ισπανία !

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στην Ισπανία και την Πολωνία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Πολωνία και Ισπανία !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας, η Σκρα Τσεστοχόβα υποδέχεται την Πολόνια Μπίτομ. Η Σκρα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που όμως έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν, Η άμυνα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο για την ομάδα από την Τσεστόχοβα που μπροστά σκοράρει με άνεση. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Η Πολόνια Μπίτομ είναι ομάδα υψηλού μπάτζετ και στόχων και το επιβεβαιώνει με την πρώτη θέση στην κατάταξη, έπειτα από 11 αγωνιστικές. .Δημιουργεί και σκοράρει εύκολα, όμως δεν κρατάει καθαρή εστία. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Γκολ και θέαμα αναμένουμε και στη σημερινή αναμέτρηση !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, η Αντεγέρα υποδέχεται την Μαρμπέγια. Η Αντεγέρα κινείται στα μισά της κατάταξης, εκεί θέλει να παραμείνει ως το φινάλε, μακριά από περιπέτειες. Τέσσερα ματς δίχως νίκη, στα οποία σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.
Η Μαρμπέγια είναι μια ομάδα που διαθέτει ακριβό ροστερ και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Περισσότερο αξιόπιστη στην έδρα της όπου μετρά μόνο νίκες, αλλά στις εξόδους δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα. Ποιοτική στην επίθεση, αλλά και με θέματα στην άμυνα,. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε σήμερα !

Σκρα-Πολόνια Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)
Αντεγέρα-Μαρμπέγια Γκολ-γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr