Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Μοζαμβίκη, γκολ στη Στοκχόλμη

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Η νίκη-ξέσπασμα της Μοζαμβίκης και τα γκολ στη Στοκχόλμη αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό η Μοζαμβίκη, γκολ στη Στοκχόλμη

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Εσουατίνι υποδέχεται την Μοζαμβίκη. Το ματς δεν θα γίνει στην Σουαζιλάνδη, όπως ήταν παλιότερα γνωστή η Εσουατίνι, αλλά στην Νότια Αφρική και την πόλη Μομπάλα. Εκεί οι τυπικά γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στον πρώτο βαθμό που πήραν στον όμιλο (1-1) κόντρα στον ίδιο αντίπαλο την περασμένη Παρασκευή.
Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Μοζαμβίκη για αυτήν την γκέλα. Προηγήθηκαν νωρίς, σφυροκόπησαν τον αντίπαλο και αντί να τελειώσουν το ματς ισοφαρίστηκαν στο 81’ και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω η πρόκριση. Πολύ πιο υποψιασμένοι οι τύποις φιλοξενούμενοι θα καθαρίσουν αυτήν τη φορά το παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το πρωτάθλημα Ετάν στη Σουηδία, η Κάρλμπεργκ υποδέχεται στη Στοκχόλμη την Βάσαλουντς. Η Κάρλμπεργκ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, έχει ξεμείνει από στόχους στη σεζόν και αρέσκεται σε υψηλό ρυθμό στα παιχνίδια της. Τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Βάσαλουντς κινείται στα ίδια επίπεδα βαθμολογικά, επίσης δεν διεκδικεί κάποιον στόχο για το καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Βρίσκεται πάντως δε πολύ καλή κατάσταση, μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια, υτα οποία εξελίσθηκαν όλα σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα στην Σουηδική πρωτεύουσα.

Εσουατίνι-Μοζαμβίκη 2 (1.85) ή 2 ημ./2 τελ. (3.00)
Κάρλμπεργκ-Βάσαλουντ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr