Στράτος Διακουμόπουλος

Ξεσπά η Γκάνα, γκολ στη Γιαρφάλα !

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Το ξέσπασμα της Γκάνα και τα γκολ στη Γιαρφάλα της Σουηδίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Ξεσπά η Γκάνα, γκολ στη Γιαρφάλα !

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Γκάνα υποδέχεται το Σουδάν. Το ματς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα Άκρα. Εκεί η Γκάνα θα επιδιώξει να κάνει επανεκκίνηση έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στον όμιλο. Μόνο ένας πόντος σε δύο ματς για τα «αστέρια» που έδωσαν δικαιώματα στον ανταγωνισμό, αναφορικά με την κούρσα πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Το Σουδάν πορεύεται για την ώρα βάση… προγράμματος στον όμιλο. Κέρδισε τον υποδεέστερο Νίγηρα, ηττήθηκε από την ανώτερη Ανγκόλα. Δίνει τη μάχη του σε κάθε περίπτωση, αλλά δεν διαθέτει την ποιότητα για να προκριθεί στην τελική φάση, Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν τρυπώσει στο τέλος στην προνομιούχο δυάδα. Αναμένουμε ξέσπασμα από την Γκάνα !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον δεύτερο γύρο στο Κύπελλο Σουηδίας, η Γιαρφάλα υποδέχεται την Τζουργκάρντεν. Η Γιαρφάλα είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας που διεκδικεί την άνοδο και διάγει περίοδο φόρμας. Τρεις μαζεμένες νίκες με έμφαση στο σκοράρισμα, αφού πέτυχε από τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δεν παίζει άμυνα βέβαια, καθώς τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ.
Η Τζουργκάρντεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά δεν ελπίζει σε τίτλο που θα τον κατακτήσει η Μάλμε. Προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, πληρώνοντας την αδυναμία να κρατήσει καθαρή εστία. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ένα ακόμα σήμερα θα μας οδηγήσει σε ακριβοπληρωμένο ταμείο !

Γκάνα-Σουδάν 1 ημ./1 τελ. (2.10)
Γιαρφάλα-Τζουργκάρντεν Γκολ-γκολ (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr