Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Γαλλία και Ουαλία!

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στο Οσβέστρι της Ουαλίας και την Ορλέαν της Γαλλίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμειο

Γκολ σε Γαλλία και Ουαλία!

Για το πρωτάθλημα της Ουαλίας, η Νιού Σεντς υποδέχεται την Κερνάφρον. Η Νιού Σεντς είναι η πρωταθλήτρια, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφύγει τις γκέλες στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Αγωνίζεται φουλ επιθετικά, σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά σπάνια κρατά καθαρή εστία. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Κερνάφρον είναι ομάδα μεσαίας δυναμικής αλλά διάγει την καλύτερη περίοδο στη σεζόν. Τρεις μαζεμένες νίκες με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και αυτή δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα πέντε εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουνε σήμερα σο Οσβέστρι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα Νασιονάλ στην Γαλλία, η Ορλεάν υποδέχεται την Βαλανσιέν. Η Ορλεάν πλαισιώνει την πρώτη πεντάδα της κατάταξης, χάρη στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αν και στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η Βαλανσιέν είναι ομάδα με υψηλό μπάτζετ και ρόστερ και διεκδικεί την άνοδο. Το τελευταίο διάστημα έφερε τέσσερις μαζεμένες ισοπαλίες, ενώ τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων. Και τα πέντε αυτά παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι αριθμοί οδηγούν σε υψηλό σκορ στην Ορλεάνη.

Νιού Σεντς-Κερνάφρον Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)
Ορλεάν-Βαλανσιέν Όβερ 2,5 γκολ (2,25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr