Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Ντόβερ γκολ στο Τάμγουορθ !

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Η εύκολη νίκη της Ντόβερ και τα γκολ στο Τάμγουορθ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Ντόβερ γκολ στο Τάμγουορθ !

Για την Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία, η Τάμγουορθ υποδέχεται την Γκέιτσχεντ. Η Τάμγουορθ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που εσχάτως διάγει αγωνιστική κοιλιά. Δυο μαζεμένες ήττες την έριξαν στα μισά της κατάταξης. Ομάδα που δημιουργεί, σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Γκέιτσχεντ είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο και το επιβεβαιώνει με το σερί τεσσάρων νικών που τρέχει τον τελευταίο μήνα. Εξαιρετική δημιουργικά, δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει και μακριά από το γήπεδό της. Γκολ και θέαμα αναμένουμε στο Στάφορντσαϊρ !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ίσθμιαν Πρέμιερ, η Ντόβερ υποδέχεται την Μπόγκνορ. Η Ντόβερ είναι το φαβορί για την άνοδο βάση μπάτζετ και δυναμικής, αλλά πληρώνει τις αδυναμίες στα εκτός έδρας ματς. Στο γήπεδό της πάντως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και θεαματική. Μετρά δύο νίκες με 5-1 και 5-2 αντίστοιχα, θέλει αν τριτώσει το καλό κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο.
Η Μπόγκνορ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να παραμείνει στην κατηγορία. όσο δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα δύσκολα θα τα καταφέρει. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Το πιθανότερο είναι πως και στο Ντόβερ το σκορ θα πάρει διαστάσεις υπέρ των γηπεδούχων !

Τάμγουορθ-Γκέιτσχεντ Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ (2.35)
Ντόβερ-Μπόγκνορ 1 ημ./1 τελ. (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr