Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος ο Διαγόρας, γκολ στο Μπράντφορντ !

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Η νίκη του Διαγόρα και τα γκολ στο Μπράντφορντ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος ο Διαγόρας, γκολ στο Μπράντφορντ !

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Διαγόρας Ρόδου υποδέχεται τον Καμπανιακό. Ο Διαγόρας αγωνίστηκε αμυντικά στην Λάρισα στοχεύοντας στην ισοπαλία και την πάτησε. Από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατέρρευσε και λίγο έλειψε να ηττηθεί με πολλά γκολ. Όπως και στην πρεμιέρα με τον Μακεδονικό δεν μπόρεσαν οι νησιώτες να βάλουν έστω ένα γκολ.
Ο Καμπανιακός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην νίκη της πρεμιέρας επί τη Νίκης Βόλου. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Μακεδονικό οι ερυθρόλευκοι δικαιούνταν έστω ένα τέρμα αλλά δεν το πέτυχαν και τώρα θα επιδιώξουν να ρεφάρουν στην Ρόδο. Καίγεται για νίκη ο Διαγόρας και μπορεί να την πάρει !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Αγγλία, η Μπράντφορντ υποδέχεται την Νιούπορτ. Η Μπράντφορντ διάγει περίοδο κάμψης, μετρά μόνο μία νίκη σε πέντε ματς και υποχωρεί στην κατάταξη. Τα επτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Νιούπορτ μοιάζει να βγαίνει από την αγωνιστική δίνη που είχε περιπέσει το προηγούμενο διάστημα. Με όπλο την επίθεσή της πήρε δύο μαζεμένες νίκες σε ματς που εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα στο Μπράντφορντ !

Διαγόρας Ρόδου-Καμπανιακός 1 (2,55)
Μπράντφορντ-Νιούπορτ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr