Στράτος Διακουμόπουλος

Νίκες για ΑΪΚ και Καλλιθέα !

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της ΑΪΚ και της Καλλιθέας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Νίκες για ΑΪΚ και Καλλιθέα !

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η ΑΪΚ υποδέχεται την Χάκεν. Το εξπρές της ΑΪΚ δεν έκανε στάση ούτε στο μεγάλο ντέρμπι της Στοκχόλμης με την Χάμαρμπι (1-0). Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα εννιά πιο πρόσφατα ματς, μπήκαν για πρώτη φορά στην πρώτη τριάδα και στοχεύουν ρεαλιστικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Η Χάκεν προερχόταν από έξι αγωνιστικές δίχως νίκη, προηγήθηκαν τρεις ήττες και ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες, ώσπου η ομάδα από το Γκέτεμποργκ πήρε το στοχευμένο τρίποντο κόντρα στη Σίριους. Δεν έχει να περιμένει κάτι στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Κύπελλο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, η Καλλιθέα υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης. Η Καλλιθέα πορεύεται χωρίς νίκη στα έξι πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Τα πέντε εξ’ αυτών έληξαν ισόπαλα, ο κόουτς Μάσιμο Ντονάτι και οι παίκτες του έχουν στοχεύσει τη σημερινή συνάντηση.
Ο Αστέρας έφερε δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς που κάθισε στον πάγκο του ο Κλοντ Μακελελέ. Δεν έχουν βρει ρυθμό οι «κυανοκίτρινοι», βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και έχουν θέματα στην άμυνα. Ίσως ήρθε η ώρα για να κάνει σεφτέ στις νίκες η Καλλιθέα.

ΑΪΚ-Χάκεν 1 (2.00)
Καλλιθέα-Αστέρας Τρίπολης 1 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr