Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Λάρνακα και Θεσσαλονίκη !

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στη Λάρνακα και στη Θεσσαλονίκη αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Λάρνακα και Θεσσαλονίκη !

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η Καρμιώτισσα είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε πρώτα ματς στη σεζόν, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα. Μπροστά σκοράρει με συνέπεια αλλά δεν είναι αρκετό.
Ο Απόλλων είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με την περσινή σεζόν και στα δύο πιο πρόσφατα ματς πέτυχε συνολικά επτά γκολ. Κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους ανεβάζει το τέμπο. Αναμένουμε άνετη επικράτηση του Απόλλωνα στην Λάρνακα, αλλά και τουλάχιστον ένα γκολ από την Καρμιώτισσα !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΟΚ Β’ αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό. Ο ΠΑΟΚ Β’ θα δώσει και αυτό το εντός έδρας ματς στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, που στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι η έδρα του αντιπάλου ! Δεν υπάρχει βέβαια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται κοινή παρουσία οπαδών στις εξέδρες. Ο δικέφαλος του βορρά ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Ηρακλή και Νίκη Βόλου.
Ο Μακεδονικός προέρχεται από την πρώτη νίκη στη σεζόν στο τοπικό ντέρμπι με τον Καμπανιακό. Ήταν για μια ακόμα φορά αποτελεσματικοί οι «πράσινοι», κράτησαν καθαρή εστία όπως και στην πρεμιέρα στην Ρόδο και δείχνουν ικανοί να δώσουν συνέχεια στην περσινή έξοχη σεζόν. Αναμένουμε ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν !

Καρμιώτισσα-Απόλλων Λεμεσού 2 και γκολ-γκολ (3.00)
ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr