Στράτος Διακουμόπουλος

Η Παναχαϊκή και η… διπλή ευκαιρία !

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Το ξέσπασμα της Παναχαϊκής και η διπλή ευκαιρία της Μποαβίστα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσιυν ξανά στο ταμείο

Η Παναχαϊκή και η… διπλή ευκαιρία !

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Αστέρα Β’. Η Παναχαϊκή ξεκίνησε την σεζόν με αστάθεια σε απόδοση και αποτελέσματα. Πολύ κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Β’ (0-1), αλλά στη συνέχεια πήγε στα Γιάννινα και με ένα άψογο τακτικά παιχνίδι πήρε νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ και πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Ο Αστέρας Τρίπολης Β’ είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι για να συμμετάσχει στη Β’ Εθνική. Με αυτό το δεδομένο το δείγμα γραφής κόντρα στον ποιοτικό Πανιώνιο ήταν άκρως ενθαρρυντικό (0-0). Τακτικά συμπαγής, δεν πήρε ρίσκα, προφύλαξε την άμυνα. Το ίδιο θα κάνει και στην Πάτρα, αλλά η Παναχαϊκή ψάχνει να ξεσπάσει για την γκέλα της πρεμιέρας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Μποαβίστα. Η Σάντα Κλάρα είναι μια ομάδα που δείχνει έτοιμη για να κάνει το βήμα από τις χαμηλές θέσεις στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Η δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη της κόντρα στην Εστρέλα έστειλε τους νησιώτες από τις Αζόρες στο ιστορικό υψηλό της τέταρτης θέσης στην κατάταξη.
Η Μποαβίστα ακολουθεί κατηφορική πορεία έπειτα από την ενθαρρυντική πρεμιέρα που έκανε στη σεζόν. Δεν βρίσκει τα πατήματα της έχει αδυναμίες και στη δημιουργία και στην ανασταλτική λειτουργία. Εννοείται πως κόντρα στην πολύ ισχυρή Μπενφίκα έγινε φύλλο και φτερό το σκορ θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο σε βάρος της. Κόντρα στη Σάντα Κλάρα έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει το αποτέλεσμα που τόσο χρειάζεται.

Παναχαϊκή-Αστέρας Β’ 1 (1.75) ή 1 ημ./1 τελ. (2.75)
Σάντα Κλάρα-Μποαβίστα Χ2 (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr