Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Γκέτεμποργκ, γκολ στο Μπριζ !

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Το καλοπληρωμένο διπλό της Γκέτεμποργκ και τα γκολ στο Μπριζ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό η Γκέτεμποργκ, γκολ στο Μπριζ !

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Βάστερας υποδέχεται την Γκέτεμποργκ. Η Βάστερας είναθι η πιο αδύναμη ομάδα στην Αλσβενσκάν, παλεύει όσο μπορεί αλλά παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης. Υπέστη τρεις μαζεμένες ήττες από ομάδες θεωρητικά στα μέτρα της. Πληρώνοντας την κάκιστη αμυντική λειτουργία.
Η Γκέτεμποργκ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία και υψηλό μπάτζετ, όμως και φέτος Θα τα έχει κάνει… θάλασσα. Επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται μόνο ναβ βαθμό πάνω από την ζώνη των πλέι άουτ παραμονής ! Βάζει και δέχεται γκολ με ευχέρεια, η αποστολή στο Βάστερας αντιμετωπίζεται ως τελικός. Πάμε με την βαριά φανέλα της Γκέτεμποργκ !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Γάνδη. Η Σερκλ Μπριξ εξακολουθεί να περιδινίζεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, δίχως να μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Έχασε με κάτω τα χέρια και στο Μέχελεν από την καλύτερη Μαλίν και συμπλήρωσε τρεις μαζεμένες ήττες. Άλυτα τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των «πράσινων», που δέχονται πολύ εύκολα γκολ.
Η Γάνδη επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται καταγάγοντας θρίαμβο στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Μπριζ επί της Κλαμπ (2-4). Σούπερ αποτελεσματική, τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τα τρία εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Γκολ και θέαμα αναμένουμε και στην δεύτερη σερί επίσκεψή της στο Μπριζ !

Βάστερας-Γκέτεμποργκ 2 (3.00)
Σερκλ Μπριζ-Γάνδη Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr