Στράτος Διακουμόπουλος

Ξεσπά η Γιοκοχάμα, γκολ στη Λεμεσό !

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η εύκολη νίκη-πρόκριση της Γιοκοχάμα και τα γκολ στην Λεμεσό αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Ξεσπά η Γιοκοχάμα, γκολ στη Λεμεσό !

Σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου στην Ιαπωνία, η Γιοκοχάμα Μαρίνος υποδέχεται την Ρενόφα Γιαμαγκούτσι. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος είναι μια μεγάλη δύναμη με ποιοτικό ρόστερ, αλλά τίποτα δεν της έχει πάει καλά μέχρι στιγμής στη σεζόν. Το μόνο που έχει απομείνει εντός των συνόρων για να σώσει την χρονιά είναι το Κύπελλο, όλη η προσοχή είναι στραμμένη εκεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ρενόφα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής στη δεύτερη κατηγορία που έχει φθάσει μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου. Πολύ δύσκολη πλέον η αποστολή της στην έδρα της… Τσαμπιονσλιγκάτης Γιοκοχάμα. Σε καθόλου καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, η Γιοκοχάμα αναμένεται να σφυροκοπήσει την Ρενόφα.

Για το Σούπερ Καπ της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Πάφο. Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού. Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο νησί και για λόγους ψυχολογίας, ενόψει της μάχης που ήδη μαίνεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τρεις μαζεμένες νίκες στο πρωτάθλημα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 10-1 !

Με το γκάζι στο πάτωμα ξεκίνησε στη σεζόν η Πάφος, από τη στιγμή που συνδυάζει γκολ και θέαμα. Εκπληκτική εμφάνιση από τους «γαλάζιους» και στην τελευταία αναμέτρηση με την ΑΕ Λεμεσού όπου έκανε πρόβα στο στάδιο που θα παίξει και με τον ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα όπου οδηγεί από νωρίς την κούρσα. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Γιοκοχάμα Μαρίνος-Ρενόφα Γιαμαγκούτσι 1 ημ./1 τελ. (2,25)
ΑΠΟΕΛ-Πάφος Γκολ-γκολ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr