Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Μετς, γκολ στη Στουτγκάρδη !

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η νίκη της Μετς και τα γκολ στη Στουτγκάρδη αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Μετς, γκολ στη Στουτγκάρδη !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Μαρτίγκ. Η Μετς είναι ένα από τα βαριά χαρτιά στη Λίγκα και στοχεύει αποκλειστικά στην επάνοδο στο Σαμπιονά. Περιέργως, μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της, ενώ έχει κερδίσει και στις δύο εξόδους της. Δεν μπορεί αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, έχει την ποιότητα για να κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες.
Η Μαρτίγκ από ποιότητα… πάσχει, όπως μαρτυρούν οι τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν είναι για… πολλά οι νεοφώτιστοι, που θα παλέψουν για την παραμονή. Δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους. Να η ευκαιρία για την Μετς, ώστε να ξεσπάσει μπροστά στο κοινό της !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορία της Γερμανίας, η Στουτγκάρδη Β’ υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η μικρή Στουτγκάρδη είναι η χαρά του φιλάθλου στη Λίγκα. Φουλ επίθεση, σκοράρει για πλάκα αλλά έχει θέματα στην άμυνα που δεν της επιτρέπουν να ξεκολλήσει από τα μισά της κατάταξης. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.
Η Αρμίνια έχει πέσει χαμηλά και στοχεύει στην επάνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Δεν αποφεύγει τις γκέλες στο ξεκίνημα της περιόδου, ενώ προέρχεται από ήττα στο γήπεδό της από την Μόναχο 1860. Ποιοτική μεσοεπιθετικά, σκοράρει με άνεση, θέλει να αξιοποιήσει την απειρία των γηπεδούχων. Λογικά θα «ανοίξει» το σκορ στη Στουτγκάρδη !

Μετς-Μαρτίγκ 1 ημ./1 τελ. (2.25)
Στουτγκάρδη Β’-Αρμίνια Μπίλεφελτν Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr