Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σάντα Κλάρα και Λίλεστρομ !

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Ο άσος της Σάντα Κλάρα και το διπλό της Λίλεστρομ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Σάντα Κλάρα και Λίλεστρομ !

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Εστρέλα. Η Σάντα Κλάρα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στη φετινή περίοδο. Κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα της τα καταφέρνει μια χαρά έχοντας κερδίσει και τα τρία ανάλογα παιχνίδια. Κόντρα στην Εστρέλα ανοίγεται και νέο πεδίο δράσης για την ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ.
Η Εστρέλα δε λέει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας και
συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα αγώνων ίσως να καταφέρει να
καταγράψει νίκη στο ενεργητικό της. Και το στοχευμένο ματς με την
Μποαβίστα πήγε στράφι για την ομάδα από την Αμαδόρα που πλήρωσε τις αδυναμίες της στην άμυνα σε ένα ακόμα ματς. Καλύτερη ομάδα η Σάντα Κλάρα, άσος ακόμα και από ημίχρονο !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χαμ Καμ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Χαμ Καμ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα εσχάτως και με μόνο ένας κερδισμένο πόντο σε τρία παιχνίδια πλησίασε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη, Φυσικά δεν θα μπορούσε να περιμένει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Μπόντο όπου ηττήθηκε εύκολα και δίκαια. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal.
Η Λίλεστρομ προερχόταν από έξι συνεχόμενες ήττες αλλά στην αναμέτρηση με την ποιοτική και φορμαρισμένη Ρόζενμποργκ τα έδωσε όλα και ανταμείφθηκε έναν πόντο, Δεν ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά αναμφίβολα πήρε ψυχολογία για αν συνεχίσει την προσπάθεια για να βγει από την δίνει. Πάμε με τη φανέλα και το κίνητρο της Λίλεστρομ !

Σάντα Κλάρα-Εστρέλα 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)
Χαμ Καμ-Λίλεστρομ 2 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr