Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Ίντερ Μαϊάμι, γκολ στην Τοκουσίμα !

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Το διπλό της Ίντερ Μαϊάμι και τα γκολ στην Τοκουσίμα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό η Ίντερ Μαϊάμι, γκολ στην Τοκουσίμα !

Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Ατλάντα Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ίντερ Μαϊάμι. Η Ατλάντα έχει αλλάξει αγωνιστικό προφίλ σε σχέση με την ομάδα που αγωνιζόταν φουλ επιθετικά. Η Γιουνάιτεντ προσέχει περισσότερο την άμυνά της πλέον από τη στιγμή που της λείπει το εύκολο γκολ στην επίθεση. Μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Η Ίντερ είναι μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, σούπερ ποιοτικό ροστερ, χτισμένη για να προσφέρει γκολ και θέαμα. Και αυτό ακριβώς κάνει, όπως και στο τελευταίο ματς με την Φιλαντέλφια την οποία σφυροκόπησε, αλλά… αρκέστηκε στα τρία τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Πληρώνει το διπλό της παρέας των Μέσι και Σουάρες !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιαπωνίας, η Τοκουσίμα υποδέχεται την Σιμίζου. Η Τοκουσίμα είναι μια από τις ισχυρές δυνάμεις στη δεύτερη κατηγορία και έχει θέσει ως στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Πήρε δύο σημαντικές νίκες και τώρα θέλει να τριτώσει το καλό κόντρα στην ποιοτική Σιμίζου. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η Σιμίζου είναι μια από τις ποιοτικές και ακριβές ομάδες της κατηγορίας που χρίστηκαν με στόχο την επάνοδο στη J-League. Σε καλή πορεία βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση, πατάει το γκάζι και χρίζει διαφορές από τον ανταγωνισμό παραμένοντας σταθερά στην προνομιούχο δυάδα. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο έξοχος απολογισμός !

Ατλάντα-Ίντερ Μαϊάμι 2 (2.35)
Τοκουσίμα-Σιμίζου Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr