Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ομόνοια και γκολ στο Ρέικιαβικ !

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η νίκη της Ομόνοιας και τα γκολ στο Ρέικιαβικ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο

Με Ομόνοια και γκολ στο Ρέικιαβικ !

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Ομόνοια έχει μπει δυναμικά στη σεζόν. Από τη μια εξακολουθεί να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από την άλλη πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πρώτο ισχυρό τεστ εντός των συνόρων, έχοντας για όπλο την αξιόπιστη επιθετική λειτουργία, καθώς η ομάδα της Λευκωσίας δημιουργεί και σκοράρει με άνεση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αντιδιαμετρική η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα της περιόδου. Στην πρεμιέρα ήταν πολύ καλή και επικράτησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στη συνέχεια υπολειτούργησε και ηττήθηκε εύκολα από την Πάφο. Ποιο πρόσωπο θα δείξει στη συνέχεια είναι ένα ερωτηματικό για την ομάδα που θέλει αλλά προφανώς δύσκολα θα παίξει ξανά ρόλο διεκδικητή τίτλου. Πάμε με την έδρα και την ποιότητα της Ομόνοιας.

Για το πρωτάθλημα της Ισλανδίας, η Φιλκίρ υποδέχεται την Βίκινγκουρ στο ντέρμπι του Ρέικιαβικ. Η Φιλκίρ με μία μόνο νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς έχει καταπέσει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Προβληματική η αμυντική λειτουργία, δέχεται εύκολα τέρματα, αν και μπροστά σκοράρει με συνέπεια.

Η Βίκινγκουρ είναι στον αντίποδα του βαθμολογικού πίνακα, στην κορυφή. Τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια ο απολογισμός με έφεση στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Τα πέντε από αυτά τα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πιθανό αν κερδίσει η Βίκινγκουρ, αλλά να βάλει και ένα γκολ η Φιλκίρ.

Ομόνοια-ΑΕΚ Λάρνακας 1 (2.10)

Φιλκίρ-Βίκινγκουρ 2 και γκολ-γκολ (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr