Στράτος Διακουμόπουλος

Με Γκάνα και Σενεγάλη !

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η Γκάνα και η Σενεγάλη θα ξεσπάσουν στη δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Άφρικα και θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Γκάνα και Σενεγάλη !

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ο Νίγηρας υποδέχεται την Γκάνα. Το ματς δεν θα διεξαχθεί στον Νίγηρα, αλλά στο Μαρόκο και εν προκειμένω στην πόλη Μπερκάνε. Ακόμα ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ που καλείται να υπερκαλύψει ο Νίγηρας που ούτως ή άλλως δεν διαθέτει ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ. Και κόντρα στο Σουδάν στην πρεμιέρα έπαιξε αμυντικά πήγε να «κλέψει» ανεπιτυχώς τον βαθμό (1-0).
Η Γκάνα θέλει να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση στην προηγούμενη διοργάνωση. Ο 49χρονος πρώην διεθνής άσος Ότο Άντο ανέλαβε τα προπονητικά ηνία. Σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη, ανάμεσά τους ο Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ. Στην πρεμιέρα υπέστη ήτα-σοκ από την Αγκόλα (0-1) σε ματς όπου είχε υπετριπλάσιες ευκαιρίες. Λογικά θα τον… ισοπεδώσει τον Νίγηραμ η Γκάνα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, το Μπουρούντι αντιμετωπίζει την Σενεγάλη. Το ματς δεν θα διεξαχθεί στο Μπουρούντι αλλά στο Μαλάουι και την πρωτεύουσα Λιλονγκβέ. Το Μπουρούντι καιρό επιζητά την υπέρβαση, στις τάξεις του θεωρούν πως ήρθε η ώρα για πρόκριση, ξεκίνησε άλλωστε με νίκη 3-2 επί του Μαλάουι.
Η Σενεγάλη είναι μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στο αφρικανικό ποδόσφαιρο ξεκινά και πάλι με στόχο την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα. Ο κόουτς Αλιού Σισέ παραμένει σταθερά στον πάγκο. Σούπερ ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, προεξάρχοντος του Σαντιό Μανέ της Αλ Νασρ. Στην πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπουρκίνα Φάοσ. Τα… σπασμένα θα τα πληρώσει το Μπουρούντι.

Νίγηρας-Γκάνα 2 (1.60) ή 2 ημ./2 τελ. (2.50)
Μπουρούντι-Σενεγάλη 2 ημ./2 τελ. (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr