Στράτος Διακουμόπουλος

Νίκη για Καμερούν, γκολ στη Νιγηρία !

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η εύκολη νίκη του Καμερούν και τα γκολ της Νιγηρίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Νίκη για Καμερούν, γκολ στη Νιγηρία !

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα το Καμερούν υποδέχεται την Ναμίμπια. Στην πόλη Ντουαλά θα διεξαχθεί το ματς. Εκεί το Καμερούν θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία για την διεκδίκηση του τίτλου. Ο Βέλγος κόουτς Μαρκ Μπρις ανέλαβε φέτος τα ηνία. Σούπερ ρόστερ, Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη, ανάμεσά τους ο Μουκουντί της ΑΕΚ και ο Κούντε του Ατρόμητου.
Η Ναμίμπια είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει αν κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στην τελική φάση πίσω από το Καμερούν. Ο Κόλιν Μπένζαμιν παραμένει στον πάγκο για τρίτη χρονιά. Το ρόστερ απαρτίζεται ως συνήθως από παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής. Θα κερδίσει στην πρεμιέρα το Καμερούν, πιθανότατα και από ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Νιγηρία υποδέχεται το Μπενίν. Στην πόλη Ούγιο θα διεξαχθεί το ματς. Εκεί η Νιγηρία θα κάνει την αρχή στην προσπάθεια για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο παλιός άσος Τζορτζ Φίνιντι ανέλαβε φέτος τα ηνία. Σούπερ ποιοτικό το ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Φουλ του γκολ-γκολ οι «αετοί».
Το Μπενίν είναι μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, θέλει να κάνει το βήμα προς την ελίτ αλλά αποτυγχάνει. Ο Γερμανός κόουτς Γκέρνορ Ρορ βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο των «τσιτάχ». Οι 14 από τους παίκτες της αποστολής αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Γκολ-γκολ τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς. Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα.

Καμερούν-Ναμίμπια 1ημ. /1 τελ. (2.25)
Νιγηρία-Μπενίν Γκολ-γκολ (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr