Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Σέλμπουρν, γκολ στο Ζαΐρ !

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:00

Η νίκη της Σέλμπουρν και τα γκολ στο Ζαΐρ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό η Σέλμπουρν, γκολ στο Ζαΐρ !

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Μποέμιανς υποδέχεται την Σέλμπουρν. Η Μποέμιανς είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να ολοκληρώσει τη σεζόν δίχως να μπλέξει σε περιπέτειες. Έπειτα από δέκα ματς χωρίς νίκη κέρδισε την Σάμροκ που είχε ξεμείνει από δυνάμεις έπειτα από τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει στόχους για το καταληκτικό σκέλος της περιόδου.
Η Σέλμπουρν οδηγεί σταθερά την κούρσα για τον τίτιλο, αλλά την ακολουθεί κατά πόδας η Ντέρι και δεν έχει περιθώρια για γκέλα. Έβαλε με τη σειρά της τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Ντάνταλκ. Χρειάζεται ένα ακόμα διπλό για να κάνει καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στον θρόνπ. Πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο της Σέλμπουρν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η ΛΔ Κονγκό υποδέχεται την Γουινέα. Στην πρωτεύουσα Κινσάσα θα διεξαχθεί το ματς. Εκεί η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό θα ξεκινήσει την προσπάθεια για να φθάσει ξανά μακριά στη διοργάνωση. Διαθέτει άλλωστε πλούσιο ρόστερ, σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη. Ο Γάλλος κόουτς Σεμπαστιέν Ντεσάμπρ παραμένει στον πάγκο για τις «λεοπαρδάλεις».
Η Γουινέα έφθασε μακριά στην προηγούμενη διοργάνωση όπου αποκλείστηκε από το… ΛΔ Κονγκό. Ο Κεμπά Ντιαβαρά παραμένει στον πάγκο των «ελεφάντων». Πλούσιο το ρόστερ σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη, όπως και ο χαφ Μαντί Καμαρά του ΠΑΟΚ. Γκολ και όβερ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.

Μποέμιανς-Σέλμπουρν 2 (2.65)
Λ Δ Κονγκό-Γουινέα Γκολ-γκολ (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr