Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπόντο και Στάμπαεκ !

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Μπόντο και της Στάμπαεκ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Μπόντο και Στάμπαεκ !

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η ΚΦΟΥΜ Όσλο υποδέχεται την Μπόντο. Η ΚΦΟΥΜ αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου στην ιστορική πρώτη συμμετοχή στην Ελίτσεριέν και αυτό της βγαίνει σε καλό. Δίχως κανείς να το περιμένει η ομάδα από το Όσλο πορεύεται στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, συνδυάζοντας τις καλές εμφανίσεις με τα θετικά αποτελέσματα. Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Η Μπόντο βρίσκεται εν μέσω υποχρεώσεων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και προέρχεται από μαγική εμφάνιση και θρίαμβος 4-0 επί της Ρίγας Σκόλα. Ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς στη Λετονία που πλέον έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Παράλληλα, Πατάει γκάζι και στην Ελίτσεριέν, όπου μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Κερδίζει η Μπόντο, σκοράρει και η ΚΦΟΥΜ !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ομπεσλίγκεν στη Νορβηγία, η Στάμπαεκ υποδέχεται την Μος. Η Στάμπαεκ θέλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία έχει αφήσει πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα και καλύπτει το χαμένο έδαφος. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Όσλο.
Η Μος είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που όμως κάνει υπερβατική πορεία, Προέρχεται από τρεις μαζεμένες νίκες και αίφνης ανέβηκες στην δεύτερη θέση, Δεν είμαι για τόσο ψηλά οι κιτρινόμαυροι που στηρίζονται στην καλή τους άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο, όμως η Στάμπαεκ μπορεί να πάρει και αυτήν τη νίκη !

ΚΦΟΥΜ Όσλο-Μπόντο 2 και γκολ-γκολ (3.10)
Στάμπαεκ-Μος 1 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr