Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Μπόντο, διπλό η Γιαγκελόνια !

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στο Μπόντο και το διπλό της Γιαγκελόνια αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στο Μπόντο, διπλό η Γιαγκελόνια !

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπόντο υποδέχεται την Ρίγας. Η Μπόντο και φέτος κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας με όπλο την εξαιρετική της επίθεση. Έμπειρη πια και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Η Ρίγας κάνει ανάλογη πορεία στην Λετονία. Σε σούπερ κατάσταση οι πρωταθλητές μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ έριξαν επτά γκολ στην Γιελγκάβα. Και η Ρίγας δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Το πιθανό ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Πανεβέζις υποδέχεται την Γιαγκελόνια. Η Πανεβέζις έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Ελσίνκι στον προηγούμενο γύρο. Σε μια χρονική συγκυρία μάλιστα όπου οι πρωταθλητές Λιθουανίας παραπαίουν στην τρέχουσα σεζόν και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας !
Η Γιαγκελόνια αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλήτρια στην Πολωνία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δύσκολα θα διατηρήσει τον τίτλο η ομάδα από το Μπιαλιστόκ που πάντως στην πρεμιέρα επικράτησε εύκολα της Νεπολόμιε με 2-0. Και στα φιλικά είχε το εύκολο γκολ. Πιθανή η επικράτηση των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων.

Μπόντο-Ρίγας Γκολ-γκολ (2.00)
Πανεβέζις-Γιαγκελόνια 2 ημ./2 τελ. (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr