Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Βάρμπεργκ και Γκαλάτι!

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στο Βάρμπεργκ και στο Γκαλάτι αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Βάρμπεργκ και Γκαλάτι!

Για το πρωτάθλημα Σουπερετάν στη Σουηδία, η Βέρμπεργκ υποδέχεται την Λαντσκρόνα. Η Βάρμπεργκ ξεκίνησε κάκιστα την σεζόν, αλλά σταδιακά βρήκε την δυναμική και απέδωσε σύμφωνα με την ποιότητα της. Έτρεξε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα, αλλά ολοκλήρωσε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος με αήττητο πέντε αγώνων. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η πιο φορμαρισμένη ομάδα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν η Λαντσκρόνα. Οι πέντε συνεχόμενες νίκες και η παρουσία της στην κορυφή της κατάταξης επιβεβαιώνουν αυτήν την εκτίμηση. Οι μαυρόασπροι αγωνίζονται φουλ επιθετικά, αλλά έχουν θέματα στην άμυνα. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ για τους Μπόις !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Οτελούλ υποδέχεται στο Γκαλάτι την Φαρούλ. Η Οτελούλ έδειξε από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν πως είναι μια ομάδα που και φέτος θα στηριχθεί στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Της βγήκε η τακτική κόντρα στην Μποτοσάνι (3-2), μένει να διαπιστωθεί αν θα τα πάει εξίσου καλά κόντρα στην ποιοτικότερη Φαρούλ.
Η Φαρούλ είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση με την Ουνιρέα, αλλά δεν βρήκε έστω μία φορά τα δίχτυα και στο τέλος έμεινε με άδεια τα χέρια (0-1). Η ομάδα από την Κονστάντζα έχει και την εμπειρία και την ποιότητα και καλείται να βγάλει αντίδραση στην αποστολή στο Γκαλάτι για να έρθει στα… ίσια της. Επιλέγουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια τα γκολ εκατέρωθεν !

Βάρμπεργκ-Λαντσκρόνα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)
Οτελούλ-Φαρούλ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr