Στράτος Διακουμόπουλος

Πληρώνει η Φλουμινένσε, γκολ στο Βουκουρέστι !

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 07:00

Το διπλό της Φλουμινένσε και τα γκολ στο Βουκουρέστι αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανα στο ταμείο

Πληρώνει η Φλουμινένσε, γκολ στο Βουκουρέστι !

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η Κουϊαμπά υποδέχεται την Φλουμινένσε. Η Κουϊαμπά είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική. Προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπαΐα, ενώ την περασμένη Πέμπτη πήρε ισοπαλία 1-1 στην Χιλή από την Παλεστίνο, για τους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς, εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον.
Η Φλουμινένσε είναι η μεγάλη απογοήτευση στη φετινή σεζόν. Πέρσι κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες, φέτος παραπαίει στην τελευταία θέση ! Άλλαξε πρόσφατα προπονητή, θέλει να αλλάξει και αγωνιστική εικόνα. Συμπλήρωσε 13 ματς δίχως νίκη ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, οφείλει να το κάνει κόντρα σε κουρασμένο αντίπαλο, που έχει αλλού την προσοχή του !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Ντιναμό Βουκουρεστίου υποδέχεται την Πετρολούλ. Σε ένα ματς όπου όλα κυλούσαν κατ’ ευχήν για την Ντιναμό Βουκουρεστίου, λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο και υπέστη στο φινάλε οδυνηρή ήττα από την Κλουζ (3-2). Τα «κόκκινα σκυλιά» κρατούν μόνο την αξιόπιστη παρουσία τους την γραμμή κρούσης και το σκοράρισμα.
Τίποτα δεν πήγε καλά για την Πετρολούλ στο ματς της πρεμιέρας με την Γκλόρια. Απέναντι στους νεοφώτιστους η ομάδα από το Πλοέστι κυριάρχησε, πέτυχε γκολ που της ακυρώθηκε οριακά και μάλλον άδικα, ενώ αστόχησε και σε πέναλτι ! Έμεινε στην ισοπαλία σε ματς όπου άξιζε να κερδίσει και καθαρά. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Κουϊαμπά-Φλουμινένσε 2 (3.00)
Ντιναμό Βουκουρεστίου-Πετρολούλ Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr