Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Σάρπσμποργκ και Γκέφλε !

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 07:00

Γκολ σε Σάρπσποργκ και Γκέφλε αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Σάρπσμποργκ και Γκέφλε !

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Μπραν. Η Σάρπσμποργκ είναι η πιο θεαματική ομάδα στην Ελίτσεριέν. Ανεξάρτητα από την έδρα ή τον αντίπαλο αγωνίζεται φουλ επιθετικά, δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση, ό μως από την άλλη πλευρά η άμυνα μπάζει από παντού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπραν είχε θεωρητικά βατό έργο κόντρα την Χάουγκεσουντ αλλά για μια ακόμα φορά πήρε λιγότερα από όσα άξιζε στον αγωνιστικό χώρο. Δίχως νίκη πορεύεται στα τρία πιο πρόσφατα ματς όπου θα μπορούσε βάση απόδοσης και ευκαιριών να έχει δύο παραπάνω τρίποντα στο ενεργητικό της. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ομάδας από το Μπέργκεν εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πάμε με τον συνδυασμό που πληρώνει καλά !

Γκολ και θέαμα Για το πρωτάθλημα Σουπερετάν στη Σουηδία, η Γκέφλε υποδέχεται την Τρέλεμποργκ. Η Γκέφλε πήρε τις ανάσες της στη διακοπή του πρωταθλήματος και επιστρέφει με την προοπτική να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Από τις πλέον ασταθείς ομάδες σε απόδοση και αποτελέσματα στην Σουπερετάν είναι η Τρέλεμποργκ. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, αλλά πληρώνει την αστάθεια στην αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι τέτοιο αναμένουμε και σήμερα !

Σάρπσμποργκ-Μπραν 2 και γκολ-γκολ (2.85)
Γκέφλε-Τρέλεμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr