Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπόντο και Στεάουα !

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Μπόντο Γκλιμτ και της Στεάουα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Μπόντο και Στεάουα !

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Μπόντο υποδέχεται την Οντ. Η Μπόντο προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και πήγε με ανάλογη ψυχολογία και δυναμική στο Σάντεφιορντ, όπου όμως ήταν εξαιρετικά άτυχη. Οι πρωταθλητές είχαν 24 τελικές προσπάθειες έναντι πέντε του αντιπάλου και όμως… έχασαν. Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.
Η Οντ είχε στοχεύσει το ματς με την Χαμ Καμ για μια νίκη που θα την έβαζε ξανά σε τροχιά επιτυχιών, αλλά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Περιορίστηκε σε υποτονικό ρυθμό, δημιούργησε λίογες φάσεις σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια ενώ δεν απέφυγε ξανά τα λάθη στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Επιλέγουμε καλοπληρωμένο συνδυασμό άσου και γκολ !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Ουνιρέα υποδέχεται την Στεάουα. Το ματς δεν θα γίνει στην φυσική έδρα της ομάδας στην Σλομπόζια, αλλά στην πόλη Κλιντσένι. Η Ουνιρέα έκανε την μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα, καθώς επικράτησε στην Κονστάντζα της Φαρούλ. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στην άμυνα, ενώ αξιοποίησε μια από τις λίγες φάσεις στη γραμμή κρούσης.
Η Στεάουα υπέπεσε σε απρόβλεπτη γκέλα στην πρεμιέρα υποδεχόμενη την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (1-1), αν και αγωνίστηκε με βασικό σχήμα αφού στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε περίπατο με την Σπόρτινγκ από το Σαν Μαρίνο. Θα επιδιώξει να ρεφάρει η πρωταθλήτρια κόντρα στη νεοφώτιστη αντίπαλο για να μην ξεκινήσει η σεζόν με γκρίνια !

Μπόντο-Οντ 1 και γκολ-γκολ (2.25)
Ουνιρέα-Στεάουα 2ημ./2 τελ. (2,40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr