Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κρουσέιντερς και Τόρσαβν !

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Κρουσέιντερς και της Τόρσαβν αποτελούν τα σημεία που θα μας οπδηγήσουν ξανά στο ταμειο

Με Κρουσέιντερς και Τόρσαβν !

Σε επαναληπτικό ματς για το Κόνφερενς Λιγκ, η Κρουσέιντερς υποδέχεται στο Μπέλφαστ την Καερνάφρον. Δεν ικανοποίησαν στην αποστολή στην Ουαλία οι βορειοιρλανδοί, απόρροια και της έλλειψης αγωνιστικής δράσης. Πλέον καλούνται να πετύχουν μεγάλη ανατροπή. Θα τους βοηθήσει η έφεση στο σκοράρισα, αλλά χρειάζονται βελτίωση στην άμυνα.
Τι και αν δεν αγωνίστηκε στην φυσική έδρα, αλλά στην πόλη Μπανγκόρ ; Η Καερνάφρον έκανε την υπέρβαση και πήρε προβάδισμα πρόκρισης (2-0). Κρατούν χαμηλούς τόνους οι Ουαλοί που επίσης δεν βρίσκονται σε αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα. Ομάδα που χαρακτηρίζεται από άνεση στο σκοράρισμα, αλλά και θέματα στην αμυντική λειτουργία. Ποντάρουμε στην έδρα, ακόμα και από ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε επαναληπτικό ματς για τον Κόνφερενς Λιγκ, η Τόρσαβν υποδέχεται στα Φερόε την Άουντα. Η Τόρσαβν πλήρωσε την απειρία σε αυτό το επίπεδο χάνοντας με 2-0. Πριν από την ήττα στη Λετονία έχασε και με 4-2 από την Κλάκσβικ στο πρωτάθλημα, όπου περιορίζεται στην έκτη θέση, πολύ μακριά από τους πρωτοπόρους.
Η Άουντα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της Λετονίας, όπου περιορίζεται στη έκτη θέση σε απόσταση από τους πρωτοπόρους, αλλά στην Ευρώπη βρήκε την ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της αλλά αξιοποίησε τις ευκαιρίες και τα αμυντικά κενά του αντιπάλου. Και εδώ θα μιλήσει η έδρα.

Κρουσέιντερς-Καερνάφρον 1/1 (2.10)
Τόρσαβν-Άουντα 1 (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr