Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Δουβλίνο και… Αλ Αχλί

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στο Δουβλίνο και το συνδυαστικό ποντάρισμα της Αλ Αχλί αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στο Δουβλίνο και… Αλ Αχλί

Σε επαναληπτικό ματς για τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται την Βίκινγκουρ. Η Σάμροκ παίζοντας περισσότερο άμυνα, έχοντας την τύχη με το μέρος της και με ελάχιστα ρίσκα πήρε την λευκή ισοπαλία στο Ρέικιαβικ. Πολύ δύσκολα θα κρατήσει ξανά καθαρή εστία η ομάδα από το Δουβλίνο που είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει στη ρεβάνς.
Η Βίκινγκουρ είναι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας, θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη αλλά στην πρώτη αναμέτρηση ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα, γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου η Φιούτσουρ υποδέχεται την Αλ Αχλί στο ντέρμπι του Καΐρου. Η Φιούτσουρ είναι ανερχόμενη δύναμη πορεύεται σταθερά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και μετρά πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς.
Η Αλ Αχλί είναι η μεγάλη δύναμη και πρωταθλήτρια της περασμένης περιόδου. Θέλει να διατηρήσει τα ηνία αλά για την ώρα κυνηγά την Πίραμιντς. Σε εκπληκτική κατάσταση μετρά 12 συνεχόμενες νίκες και ακόμα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα. Μπορεί να κερδίσει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει καθαρή εστία.

Σάμροκ Ρόβερς-Βίκινγκουρ Γκολ-γκολ (1.85)
Φιούτσουρ-Αλ Αχλί 2 και γκολ-γκολ (4.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr