Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Ισλανδία και Ρουμανία !

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στην Ισλανδία και την Ρουμανία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Ισλανδία και Ρουμανία !

Για το πρωτάθλημα της Ισλανδίας, η Βέστρι υποδέχεται την Ακουτρέιρι. Η Βέστρι ξεκίνησε με ενθουσιασμό τη σεζόν αλλά πλέον έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η άνεση να σκοράρει, αλλά και να δέχεται γκολ. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ !
Η Ακουρέιρι ακολουθεί αντίθετη πορεία. Ξεκίνησε υποτονικά την σεζόν , αλλά τελευταία έχει ανεβάσει ταχύτητα. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τα τέσσερα εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Πάρτι με γκολ και θέαμα αναμένουμε και σήμερα.

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Κλουζ υποδέχεται την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η Κλουζ περιορίστηκε σε ρόλο κυνηγού στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν. Έκανε την ύστατη προσπάθεια στα πλέι οφ να προλάβει την Στεάουα αλλά ήταν αδύνατο να καλύψει την μεγάλη διαφορά της κανονικής περιόδου. Ο πολύπειρος κόουτς Νταν Πετρέσκου ανέλαβε τα ηνία στο καταληκτικό σκέλος της περασμένη σεζόν έβαλε σε μια τάξη την ομάδα και πλέον χτίζει από την αρχή το σύνολο που θα διεκδικήσει τον τίτλο.
Για μια ακόμα σεζόν η Ντιναμό έπαιξε με την φωτιά και μόλις που γλίτωσε και δεν κάηκε. Υποχρεώθηκε σε συμμετοχή στα πλέι άουτ και για μια ακόμα σεζόν επιβλήθηκε χάρη στην ποιότητα και την εμπειρία της των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας. Στόχος φέτος είναι να τελειώνει με αυτές τις αγχωτικές πορείες και να διεκδικήσει ακόμα και συμμετοχή στα πλέι οφ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βέστρι-Ακουρέιρι Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ (2.25)
Κλουζ-Ντιναμό Βουκουρεστίου Γκολ-γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr