Στράτος Διακουμόπουλος

Και διπλά και γκολ !

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Μπόντο και της Στεάουα σε συνδυασμό με γκολ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Και διπλά και γκολ !

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Σαντεφιορντ υποδέχεται την Μπόντο. Η Σάντεφιορντ έδωσε μία ακόμα μάχη στην αποστολή στο Ντράμεν αλλά το καλύτερο που μπορούσε να πάρει ήταν η ισοπαλία (1-1). Οκτώ σερί ματς δίχως νίκη και τρεις πόντοι κέρδος αναπόφευκτα την κρατούν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Και τα έξι τελευταία ματς για τους «φαλαινοθήρες» εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η Μπόντο έδειξε στο ντέρμπι κορυφής με την Μπραν ποιος είναι τ ο αφεντικό στη Νορβηγία. Αξιοποίησε και το γεγονός πως ο αντίπαλος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα και έκανε πάρτι (5-1). Θριαμβευτική νίκη για τους «βόρειους» που παίρνουν αποστάσεις από τον ανταγωνισμό. Τρία σερί τρίποντα ο απολογισμός. Ο συνδυασμός διπλού με γκολ εκτοξεύει την απόδοση !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Στεάουα υποδέχεται την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Η Στεάουα έμεινε οκτώ σεζόν δίχως τίτλο. Πολλά τα πέτρινα χρόνια για μια ομάδα αυτού του βεληνεκούς που όμως πέρσι δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της. Η ιστορική ομάδα ήταν πρώτη από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. «Χρύσωσε» τους παίκτες ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης Τζίτζι Μπεκάλι.
Η Ουνιβερσιτατέα προέρχεται από πετυχημένη σεζόν για τα κυβικά της. Κατέλαβε την έβδομη θέση στην κανονική περίοδο, ενώ τα πλέι οφ έβγαλε το πόδι από το γκάζι, δίχως να ανησυχήσει καθόλου για την παραμονή. Σημαντική η κινητικότητα στο μεταγραφικό πεδίο, σχεδόν μία ενδεκάδα παικτών αποκτήθηκαν ενώ λιγότεροι έφυγαν. Εποιλέγουμε συνδυασμό που… εκτοξεύει την απόδοση !

Σάντεφιορντ-Μπόντο 2 και γκολ-γκολ (2.70)
Στεάουα-Ουνιβερσιτατέα Κλουζ 1 και γκολ-γκολ (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr