Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπούντουτσνοστ και Κουόπιο !

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι ποιοτικά ανώτερες Μπούντουτσνοστ και Κουόπιο αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Μπούντουτσνοστ και Κουόπιο !

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Μαλισέβα υποδέχεται την Μπούντουτσνοστ. Το ματς δεν θα γίνει στο ακατάλληλο «κλουβί» 1.800 θέσεων της Μαλισέβα, αλλά στην πόλη Ποντούγεβο. Ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πριν οκτώ χρόνια, αλλά με μετεωρική άνοδο στο ποδόσφαιρο του Κοσόβου. Ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα το 2021, πέρσι κατετάγη τέταρτη.
Από πρωταθλήτρια στο Μαυροβούνιο πρόπερσι, η Μπούντουτσνοστ έπεσε πέρσι στην τρίτη θέση. Εξέλιξη που ήχησε καμπανάκια στην ομάδα από την Ποντγκόριτσα, έγιναν σημαντικές αλλαγές και ενισχύεται ακόμα το ρόστερ για να καταστεί ανταγωνιστική. Προκαλούν οι αποδόσεις υπέρ της Μπούντουτσνοστ και θα τιμηθούν δεόντως.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Στράσεν υποδέχεται την Κουόπιο. Το ματς δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της Στράσεν που δεν πληρεί τα κριτήρια της διοργάνωσης, αλλά στην πόλη Ντιφερντάνζ. Η Στράσεν είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα από το Λουξεμβούργο, πέρσι κατετάγη στην έκτη θέση, αλλά συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη, καθώς δεν πήραν άδεια η Εσπεράνζ και η Ζενές Ες.
Η Κουόπιο είναι η βασική ανταγωνίστρια της Ελσίνκι στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, Την περασμένη σεζόν περιορίστηκε στην δεύτερη θέση, φέτος ισοβαθμεί στην κορυφή με την μεγάλη αντίπαλο έπειτα από 15 αγωνιστικές. Ομάδα με συνεχόμενα γκολ-γκολ στην Βαϊκαουσλίγκα. Πιθανό το διπλό της Κουόπιο, ακόμα και από ημίχρονο !

Μαλισέβα-Μπούντουτσονστ Χ2 (1.85) ή 2 (4.00)
Στράσεν-Κουόπιο 2/2 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr