Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Βίκινγκουρ, γκολ στη Λιθουανία!

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 07:00

Η νίκη της Βίκινγκουρ και τα γκολ στη Λιθουανία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Βίκινγκουρ, γκολ στη Λιθουανία!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Βίκινγκουρ υποδέχεται στο Ρέικιαβικ την Σάμροκ Ρόβερς. Η Βίκινγκουρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας όπου οδηγεί και φέτος την κούρσα. Φουλ επίθεση, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά και με θέματα στην άμυνα.
Η Σάμροκ δεν μπορεί να υπερασπι9στεί τον τίτλο της στην Ιρλανδία, όπου περιορίζεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο πενιχρός απολογισμός για την ομάδα από το Δουβλίνο που της λείπει το εύκολο γκολ. Η τρέχουσα κατάσταση των δύο ομάδων, μας οδηγεί στον καλοπληρωμένο άσο της Βίκινγκουρ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Πανεβέζις υποδέχεται την Ελσίνκι. Η Πανεβέζις πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν στην Λιθουανία όπου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Δεν ελπίζει να φθάσει μακριά στην Ευρώπη, αλλά αν μη τι άλλο στην έδρα της είναι περισσότερο ανταγωνιστική και θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο στο πρώτο και ίσως τελευταίο διεθνές ματς της σεζόν σε αυτό το γήπεδο.
Η Ελσίνκι δίνει μάχη στο πρωτάθλημα Φινλανδίας όπου ισοβαθμεί με την Κουόπιο. Ταλανίζεται από αστάθεια στην απόδοση, είναι εξαιρετική στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ανάλογο ματς περιμένουμε και στη Λιθουανία.

Βίκινγκουρ-Σάμρoκ Ρόβερς 1 (2.25)
Πανεβέζις-Ελσίνκι Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr