Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Ισλανδία και Ιαπωνία !

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στην Ισλανδία και την Ιαπωνία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Ισλανδία και Ιαπωνία !

Για το πρωτάθλημα της Ισλανδίας, η Βέστρι υποδέχεται την Μπρέινταμπλικ. Η Βέστρι διάγει αγωνιστική κοιλιά, την έχει πάρει από κάτω αγωνιστικά και ψυχολογικά και δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Ούτε στη στοχευμένη αναμέτρηση με την Φραμ μπόρεσε να βρει ρυθμό. Τρεις μαζεμένες ήττες στο παθητικό. Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.
Η Μπρέινταμπλικ προερχόταν από αήττητο σερί επτά αγώνων αλλά στην απαιτητική αναμέτρηση με την Χαφναρφιόρντουρ υποχρεώθηκε σε ήττα. Δε αλλάζει η στρατηγική και η διάθεση της ομάδας από το Κοπαβογκούρ να διεκδικήσει τον τίτλο. Φουλ επιθετικογενής τακτική, σκοράρει με άνεση, αλλά δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, η Γκάμπα Οσάκα υποδέχεται την Γιοκοχάμα Μαρίνος. Η Γκάμπα Οσάκα προερχόταν από σερί επιτυχιών, επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε εννιά ματς, αλλά κόντρα στην πρωτοπόρο Μασίντα Ζέλβια ήταν σαν να έπεσε σε τοίχο (3-1). Αυτήν την φορά η ομάδα από την Οσάκα πλήρωσε τις αδυναμίες στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ.
Και μη χειρότερα για την Γκοκοχαμα Μαρίνος που προ διμήνου αγωνιζόταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και τώρα αδυνατεί να ανταγωνιστεί ομάδες που βρίσκονται στα όρια της ζώνης υποβιβασμού, Τρεις μαζεμένες ήττες για τους Μαρίνος που πληρώνουν διαρκώς τις αδυναμίες στην άμυνα. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ.

Βέστρι-Μπρέινταμπλικ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)
Γκάμπα Οσάκα-Γιοκοχάμα Μαρίνος Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr