Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ρίγας και Σάντος !

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Ρίγας στη Λετονία και της Σάντος στη Βραζιλία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Ρίγας και Σάντος !

Για το πρωτάθλημα της Λετονίας, η Ρίγας υποδέχεται την Γιελγκάβα. Η Ρίγας βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό εννιά νικών και μίας ισοπαλίας στα δέκα πιο πρόσφατα ματς. Πρώτη και χτίζει διαφορά από τον ανταγωνισμό. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γιελγκάβα δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Παλεύει σε όλα τα ματς έχει χάσει δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, όλη τη ζημιά την κάνει η κάκιστη αμυντική λειτουργία. Προφανές φαβορί η Ρίγας, αλλά η απόδοση εκτοξεύεται αν βάλει έστω ένα γκολ και η Γιελγκάβα.

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η Σεαρά υποδέχεται την Σάντος. Η Σεαρά προερχόταν από τέσσερα ματς δίχως νίκη, αλλά πήρε το στοχευμένο ματς με την Ιτουάνο και εξακολουθεί να ελπίζει πως θα προλάβει τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Δέχεται πολύ εύκολα τέρματα.

Η Σάντος είναι η μεγάλη ομάδα στην κατηγορία, θέλει να διασφαλίσει άμεσα την επάνοδο στην Σέριε Α. Με όπλο την άμυνα αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα, ανέβηκε στην δεύτερη θέση και δεν έχει την παραμικρή διάθεση για πισωγυρίσματα. Είναι ευάλωτη στις εκτός έδρας αποστολές, αλλά με την φόρα που έχει πάρει μπορεί να επιβεβαιώσει το χρυσοπληρωμένο διπλό !

Ρίγας-Γιελγκάβα 1 και γκολ-γκολ (3.00)

Σεαρά-Σάντος 2 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr