Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Σέλμπουρν, γκολ στο Κάιρο !

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 07:00

Η νίκη της Σέλμπουρν στην Ιρλανδία και τα γκολ στο Κάιρο αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό η Σέλμπουρν, γκολ στο Κάιρο !

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Ντροχέντα υποδέχεται την Σέλμπουυρν. Η Ντροχέντα είναι ο αδύναμος κρίκος στην κατηγορία, μετρά έξι ήττες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, κατέπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Προέρχεται από δύο βαριές ήττες, με συντελεστή τερμάτων 1-8 !
Η ιστορική Σέλμπουρν φουλάρει για την επάνοδο στον θρόνο. Έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από το Δουβλίνο. Εξαιρετικοί στην άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Τελευταίοι εναντίον πρώτων, αξίζει το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Αλ Αχλί υποδέχεται την Ελ Ντακλίγια. Σε τρομερή κατάσταση η Αλ Αχλί, μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τρέχει να προλάβει την πρωτοπόρο Πίραμιντς, έχοντας και τέσσερα ματς λιγότερα, λόγω της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.
Η Ελ Ντακλίγια δίνει μάχη για να βγει από την ζώνη υποβιβασμού. Μάζεψε τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, αξιοποιώντας κυρίως την έδρα. Σκοράρει με ευχέρεια αλλά η άμυνά της παραμένει ευάλωτη. Έχει σκοράρει και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ελπίζουμε να το κάνει και στο Κάιρο, όπου βέβαια θα ηττηθεί από την Αλ Αχλί !

Ντροχέντα-Σέλμπουρν 2 (1.85) ή 2/2 (3.00)
Αλ Αχλί-Ελ Ντακλίγια 1 και γκολ-γκολ (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr