Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Ρέικιαβικ και Σάντεφιορντ !

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στο Ρέικιαβικ και στο Σάντεφιορντ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Ρέικιαβικ και Σάντεφιορντ !

Για το Κύπελλο Ισλανδίας, η Βίκινγκουρ υποδέχεται την Στιάρναν. Η Βίκινγκουρ είναι η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στη χώρα, οδηγεί και φέτος με συνέπεια την κούρσα στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έχει την ευκαιρία να φθάσει και στον τελικό του Κυπέλλου του οποίου είναι η κάτοχος. Προ ημερών οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πρωτάθλημα όπου η Βίκινγκουρ έκανε φύλλο και φτερό την αντίπαλό της και μάλιστα εκτός έδρας (1-4).
Η Στιάρναν είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, δεν έχει το παραμικρό άγχος κόντρα στην μεγάλη αντίπαλο και αυτό είναι ίσως το μόνο όπλο που έχει να αντιπαρατάξει στην Βίκινγκουρ. Επιθετικογενής ομάδα, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς, σκοράρει, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 5,5 γκολ !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Σάντεφιορντ υποδέχεται την Τρόμσο. Η Σάντεφιορντ επέστρεψε από την διακοπή του πρωταθλήματος δίχως να αλλάξει κάτι θετικά για λογαριαμό της, Υπέστη οδυνηρή ήττα εντός έδρα από την Χαμ Καμ βυθίστηκε και άλλο στην τελευταία θέση. Δίχως ψυχολογία και με κάκιστη αμυντική λειτουργία οι «φαλαινοθήρες». Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ τα έξι εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.
Η Τρόμσο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος θέλοντας να κάνει επανεκκίνηση, αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στην πανίσχυρη Μόλντε. Υπέστη μία ακόμα ήττα και παραμένει πολύ χαμηλά στην κατάταξη σε αντίθεση με τους υψηλούς στόχους που τέθηκαν στο ξεκίνημα της περιόδου. Οι κόκκινοι ποντάρουν στην δυναμική της έδρας, εκεί μετρούν τις τρεις νίκες στη σεζόν. Ποντάρουμε σε υψηλό σκορ στο Σάντεφιορντ !

Βίκινγκουρ-Στιάρναν 1 και γκολ-γκολ (2.85)
Σάντεφιορντ-Τρόμσο Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr