Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Λετονία και Σουηδία !

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 07:00

Τα γκολ στη Λετονία και την Σουηδία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Λετονία και Σουηδία !

Για το πρωτάθλημα της Λετονίας, η Βαλμιέρα υποδέχεται την Ρίγα. Η Βαλμιέρα είναι μια ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα όπως αποτυπώνεται στο απολογισμό επτά νικών στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, Φουλ επίθεση, αλλά και με θέματα στην άμυνα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και οβερ 4,5 γκολ !
Η Ρίγα είναι βασική διεκδικήτρια του τίτλου, βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Φουλ επίθεση ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο, δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Πιθανό να ανοίξει το σκορ στη Βαλμιέρα !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Κύπελλο της Σουηδιας, η Άνγκελχολμς υποδέχεται σε νοκ άουτ ματς την Τορνς. Η Άνγκελχολμς διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρωτάθλημα Ετάν. καθώς δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία ματς. Πληρώνει την αμυντική δυσλειτουργία, τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Ανάλογη είναι και η πορεία της Τορνς στην ίδια κατηγορία. Σε κάμψη εσχάτως, καθώς μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια/. Επίσης με θέματα στην άμυνα. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Γκολ περιμένουμε και στη σημερινή αναμέτρηση !

Βαλμιέρα-Ρίγα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)
Άνγκελχολμς-Τορνς Γκολ-γκολ και όβερ 2,.5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr