Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλά με γκολ σε Κάιρο και Λετονία !

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 07:00

Οι νίκες της Αλ Αχλί και της Ρίγας, σε συνδυασμό με τα γκολ των αντιπάλων τους θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλά με γκολ σε Κάιρο και Λετονία !

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Ελ Γκάις υποδέχεται την Αλ Αχλί. Η Ελ Γκάις είναι μια μικρομεσαία ομάδα από το Κάιρο, θέλει απλά την άνετη παραμονή στην κατηγορία και σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται στα μισά της κατάταξης. Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι πληρώνοντας τις αδυναμίες την άμυνα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.
Η Αλ Αχλί είναι η μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Αιγύπτου, νυν πρωταθλήτρια, ενώ τη φετινή περίοδο έχει δώσει λιγότερα ματς από τον ανταγωνισμό λόγω συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής. Μετρά εννιά συνεχόμενες νίκες στην προσπάθειά της να προλάβει την Πίραμιντς. Γκολ-γκολ και όβερ τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς. Πιθανότατο το διπλό, αν σκοράρει και η Ελ Γκάις απογειώνεται η απόδοση !

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Λετονίας, η Λιέπαγια υποδέχεται την Ρίγας. Η Λιέπαγια είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία, βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης πληρώνοντας τι αδυναμίες την άμυνα. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα οποία εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η Ρίγας διαπρέπει και φέτος οδηγώντας την κούρσα για τον τίτλο. Οκτώ νίκες και ία ισοπαλία σε εννιά ματς ο έξοχος απολογισμός. Φουλ επιθετικογενής ομάδα, αλλά με αδυναμίες στην άμυνα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Πάμε με την νίκη της Ρίγας και τα γκολ που μας έχουν πληρώσει δύο φορές το τελευταίο δεκαήμερο !

Ελ Γκάις-Αλ Αχλί 2 και γκολ-γκολ (4.00)
Λιέπαγια-Ρίγας 2 και γκολ-γκολ (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr