Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό τίτλου και… κόρνερ!

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 01:31

Το «διπλό» τίτλου του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου και τα κόρνερ του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό τίτλου και… κόρνερ!

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Βαθμολογικά αδιάφορος ο Άρης, αλλά ο κόσμος του πιέζει για θετικό αποτέλεσμα που θα κόψει τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ. Ερώτημα το πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες των «κίτρινων» που έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου σε έξι ημέρες. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα, δεν έχει κάτι άλλο να σκεφτεί από τη νίκη στο Χαριλάου που θα του δώσει τον τίτλο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ουσιαστικά θα χρίσει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ που υποδέχεται την Λαμία. Σε σούπερ κατάσταση ο «δικέφαλος του βορρά» μετρά τρεις συνεχόμενες, εμφατικές νίκες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα, την φόρμα και το κίνητρο για το «διπλό» τίτλου!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη για να προσπεράσει τον αιώνιο αντίπαλο, να ανέβει στην τρίτη θέση και να διασφαλίσει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι «πράσινοι» με τρεις σερί ήττες και συντελεστή τερμάτων 1-8, αλλά με νέο προπονητή στον πάγκο τον Χρήστο Κόντη. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ ανέβηκε στην τρίτη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί ως το τέλος παίρνοντας τουλάχιστον ισοπαλίας τη Λεωφόρο. Δεν θα αγωνιστούν για το «Χ» οι «ερυθρόλευκοι», είναι μια επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει, θέλει να αξιοποιήσει την αστάθεια στα μετόπισθεν των γηπεδούχων. Ιδανικό πεδίο δράσης, για να μας πληρώσουν ξανά τα κόρνερ του Ολυμπιακού!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρης-ΠΑΟΚ 2 (1.85) ή 2/2 (2.85)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός πάνω από 4,5 κόρνερ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr