Στέφανος Γιωτάκης

Το φαβορί και τα γκολ!

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025 - 00:49

Σε ένα συνδυαστικό διπλό και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Το φαβορί και τα γκολ!

Ξεκινώ με Βέλγιο και το over στο ματς της Ντέντερ με τη Μπέιρσχοοτ. Οι γηπεδούχοι έχουν απαιτητικό έργο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και το ματς με την ουραγό είναι κομβικό για την προσπάθεια τους να αποφύγουν τα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν αποδεχτέι την μοίρα τους εσχάτως με αρκετά “μεγάλα” σκορ και έτσι καταλήγω στο over που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με το συνδυαστικό διπλό της Φόλενταμ στο Φένλό στη “μικρή” κατηγορία της Ολλανδίας. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το διπλό των πρωτοπόρων φαντάζει συνετή επιλογή. Η Φένλο κινείται στην μετριότητα φέτος, παρουσιάζοντας πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένη στα... χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Η Φόλενταμ απο την άλλη, επικράτησε στο τελευταίο ματς εκτός έδρας επιστρέφοντας στις επιτυχίες και πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και της επιστροφής στα “μεγάλα” σαλόνια. Το διπλό κρίνεται λογικό και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Ντέντερ – Μπέιρσχοοτ Over 1.95
Φένλο – Φόλενταμ 2 & Over 2.27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr