Στέφανος Γιωτάκης

Έχει τον τρόπο η Αντβέρπ

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:43

Οι έδρες έχουν την... τιμητική τους στην προτεινόμενη δυάδα της Κυριακής όπου ακολουθώ την φόρμα και ποντάρω σε δύο λογικά φαβορί.

Έχει τον τρόπο η Αντβέρπ

Ξεκινώ με Α'΄Βελγίου όπου θα εμπιστευθώ την Αντβέρπ επί της Σταντάρ Λιέγης ενισχύοντας τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν φέτος και προερχόμενοι απο ένα εξαιρετικό 4-1-0 έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις καταδιώκοντας την πρωτοπόρο Γκενκ. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται στην μετριότητα φέτος, δεν πείθουν εκτός έδρας ενώ επιδεικνύουν πολλές αδυναμίες στην επίθεση όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Συνδυάζω τον άσο με under 3,5 στο 2.20.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην “μικρή” κατηγορία της Ολλανδίας, θα εμπιστευθώ την Εμεν κόντρα στην Τέλσταρ σε τιμές στα όρια διπλασιασμού. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν αποκομίσει δέκα βαθμούς απο την τελευταία τετράδα αγώνων και αναρριχήθηκαν βαθμολογικά όπως άλλωστε αναμενόταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, ξεφούσκωσαν μετά το – ανέλπιστα – θετικό ξεκίνημα και συμπλήρωσαν πλέον έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ο άσος κρίνεται συνετός και προσφέρεται στο 1.93.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αντβέρπ – Σταντάρ Λ. 1 & Under 3,5 2.30
Εμεν – Τέλσταρ 1 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr