Στέφανος Γιωτάκης

Αντιδρούν οι “ζέβρες”

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 00:59

Σε δύο “δυνατούς” άσους κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου με τις επιλογές να... αλιεύονται από τα αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Αντιδρούν οι “ζέβρες”

Ξεκινώ με Α' Βελγίου, όπου θα εμπιστευθώ τη Σαρλερουά κόντρα στη Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ελπιδοφόρα τη σεζον αλλά εσχάτως έχασαν τον ενθουσιασμό τους έχοντας πάντως και απαιτητικό πρόγραμμα. Περιμένω να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς η Λέουβεν αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική εκτός έδρας, κινείται στη συνήθη μετριότητα που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ενώ θα αγωνιστεί και με σημαντικές απουσίες. Ο άσος προσφέρεται στο 2.25 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με την “μεγάλη” κατηγορία της Ολλανδίας και τον άσο της Χέρενφεν κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Επιλογή ρίσκου καθώς οι γηπεδούχοι δεν πείθουν φέτος και μοιραία παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Οι εμφανίσεις πάντως της ομάδας του Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν είναι όσο αρνητικές δείχνουν τα αποτελέσματα τους και περιμένω πως θα αντιδράσει και θα πάρει ένα τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας. Η Σπάρτα ειναι αλλοπρόσαλλη και η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο άσος πληρώνει στο 2.45.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Λέουβεν 1 2.25
Xέρενφεν – Σπάρτα Ροτ. 1 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr