Στέφανος Γιωτάκης

Διαφορά ποιότητας για Ραπίντ και Άντερλεχτ

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 00:19

Η Άντερλεχτ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την... περιπέτεια του ευρωπαϊκού ομίλου και φαντάζει δικαίως φαβορί κόντρα στην χωρίς νίκη Λουντογκόρετς ενώ η Ραπίντ μπορεί να “καθαρίσει”απο νωρίς την άσημη Νοα.

Διαφορά ποιότητας για Ραπίντ και Άντερλεχτ

Στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα εμπιστευθώ την Άντερλεχτ κόντρα στη Λουντογκόρετς. Οι “μοβ” εντυπωσιάζουν καθώς προέρχονται απο ιστορικό διπλό στο Σοσιεδάδ και μετρούν ήδη δύο στα δύο αφήνοντας υποσχέσεις. Βίοι αντίθετοι για τους πρωταθλητές Βουλγαρίας που δεν έχουν καν σκοράρει σε δύο ματς και απο νωρίς δεν πείθουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν τα φαβορί του ομίλου. Περιμένω τους Βέλγους να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις και ο άσος αποτελεί ένα απο τα δυνατά σημεία για το τριήμερο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα εμπιστευθώ και την άνετη επικράτηση της Ραπίντ Βιέννης επί της Νοά για το Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν φέτος εντός και εκτός συνόρων, καθώς στο πρωτάθλημα πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού ενώ ξεκίνησαν με διπλό (Μπασακσεχίρ) και την ευρωπαϊκή περιπέτεια. Η Νοα, παρά τη νίκη της πρεμιέρας, δεν με πείθει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις περισσότερες ομάδες του ομίλου και εκτιμώ πως θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες στην Αυστρία. Ο άσος προσφέρεται σδε αναμενόμενα χαμηλές τιμές και θα τον επιλέξω απο το πρώτο ημίχρονο.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Ραπίντ Β. - Νοα 1/1 2.02
Αντερλεχτ – Λουντογκόρετς 1 & Over 1,5 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr