Στέφανος Γιωτάκης

Παρίσι, η πόλη του... γκολ!

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 10:47

Τα... γκολ περνούν σε πρώτο πλάνο στην προτεινόμενη δυάδα, με επιλογές απο το... φανταχτερό Champions League αλλά και την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας. 

Παρίσι, η πόλη του... γκολ!

Ξεκινώ με Τσάμπιονς Λιγκ και τον συνδυαστικό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά όπως και τα λοιπά φαβορί στην τρέχουσα αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές και έτσι επιλέγω... εναλλακτικές διαδρομές. Περιμένω την Αϊντχόφεν να μην... κρυφτεί, καθώς φέτος σκοράρει κατά... ριπάς και εκτιμώ πως θα βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αβαντάροντας έτσι πονταρίσματα τερμάτων. Επιλέγω τον άσο με συνδυαστικό γκολ/γκολ στο 2.30.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας και το late goal στο ματης της Φόλενταμ με τη Ντεν Μπος. Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν εξαιρετική έως τώρα σεζόν και απο νωρίς έχουν... παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Εκτιμώ, πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος κρίνεται "φαγωμένος" καθώς οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αήττητο επτά αγωνιστικών και θα... πουλήσουν ακριβά το... τομάρι τους στο "Κρας". Προσπερνώ σημείο αλλά και τα περισσότερα πονταρίσματα τερμάτων που προσφέρονται σε "διαβασμένες" τιμές και επιλέγω να επιτευχθεί γκολ μετά το 77ο λεπτό καθώς περιμένω φινάλε... θρίλερ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Παρί Σεν Ζερμέν - Αϊντχόφεν 1 & G 2.30
Φόλενταμ - Ντεν Μπος γκολ μετά το 77' 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr