Στέφανος Γιωτάκης

Στα όρια διπλασιασμού

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 00:48

Σε δύο combo bet κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου θα εμπιστευθώ δύο λογικά φαβορί απο τα... αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Στα όρια διπλασιασμού

Ξεκινώ με Βέλγιο, όπου θα εμπιστευθώ την αντίδραση της Κλαμπ Μπριζ στο Βέστερλο. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια καλύτερη του αναμενόμενου πορεία αλλά εκτιμώ πως θα τα βρουν σκούρα κόντρα στους περυσινούς πρωταθλητές. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση τους όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα έχοντας χάσει ήδη έδαφος απο την κορυφή. Περιμένω να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες σε μια έδρα που παραδοσιακά ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα και να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς. Η ποιότητα της Κλαμπ Μπριζ είναι αδιαμφισβήτητη και αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στο “Κάουπχε” κόντρα σε μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό “ταβάνι”. Το λογικό διπλό μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω στη γειτονική Ολλανδία με ανάλογο σκεπτικό καθώς ποντάρω εκ νέου σε combo διπλό ενός λογικού φαβορί. Η Φέγενορντ εξορμά στο Ντεφέντερ για να αντιμετωπίσει τη Γκο Αχέντ Ιγκλς και εκτιμώ πως θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς. Οι Ροτερντάμερς συνεχίζουν αήττητοι εντός συνόρων, προέρχονται απο δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Χιρόνα και Τβέντε, δείχνοντας να αποκτούν συνέπεια στην απόδοση τους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν στα περισσότερα ματς αλλά στερούνται ποιότητας για να αμφισβητήσουν τη δυναμική μιας ομάδας που θεωρείται φαβορί για τον τίτλο. Το διπλό κρίνεται συνετό και θα το ενισχύσω με ποντάρισμα τερμάτων ακολουθώντας τους αριθμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Βέστερλο – Κλαμπ Μπριζ 2 & Over 1,5 1.93
Γκο Αχέντ Ιγκλς – Φέγενορντ 2 Over 1,5 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr